Bank Norwegian – Luotot ja muut verkkopankkipalvelut kätevästi

Bank Norwegian logo
Erinomainen

Luottoa 1000-50 000€

Bank Norwegian lyhyesti

 • Yksi markkinoiden vakavaraisin ja turvallisin pankki
 • Luottoa ilman vakuuksia 1000-50 000 euroa 1-5 vuoden maksujalla
 • Lainojen korot ovat 8,99%- 22,49%

Perustiedot

Ikävaatimus: 23 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-4 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.banknorwegian.com

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Bank Norwegian on verkkopankki, joka tarjoaa tällä hetkellä Suomessa laina- ja talletus- sekä luottokorttipalveluita. Bank Norwegian tarjoaa sinulle akuuttiin rahantarpeeseen lainaa nopeasti 1 000- 50 000 euroa. Olipa rahantarpeesi sitten uusi kiuas kesämökin saunaan tai kuntosalijänesyyden uusiminen, sujuu sen rahoittaminen vaivattomasti Norwegian- lentoyhtiön osaomistuksessa olevan Bank Norwegianin kautta.

Seuraavassa lyhyt katsaus sen toimintaan ja vertailua sen palveluista helpottamaan lainojesi vertailua ja apua parhaan vaihtoehdon etsimiseen. Verkkopankkina toimiva Bank Norwegian aloitti toimintansa kuluttajalainojen parissa Norjassa jo niinkin aikaisin kuin vuonna 2007, mutta Suomeen se rantautui vuonna 2015.

Taustatietoa yrityksestä:

Suomessa se aloitti aluksi vain laina- ja tilipalveluilla, mutta jo seuraavana vuonna lanseerattiin myös Norwegian- luottokortti. Tällä hetkellä se siis tarjoaa palveluja Suomeen vain niin sanotusti rajan yli, eli sillä ei ole erillistä sivutoimipistettä Suomessa. Suomen ja Norjan lisäksi se toimii myös Tanskassa ja Ruotsissa.

Vuonna 2015 pankin rantauduttua Suomeen, huomioi myös talouselämä.fi sen tekemällä aiheesta ison artikkelin. Kuten artikkelista käy ilmi, on Bank Norwegian riskitön ja luotettava vaihtoehto, vaikka pankilla ei sivuliikettä Suomessa olekaan.

Riskittömän myös suomalaisille siitä tekee se, että se toimii Norjan talletussuojajärjestelmän piirissä, joten vaikka yhtiö ajautuisi maksukyvyttömäksi tai jopa menisi konkurssiin, ei asiakas menetä rahojaan talletussuojan tason alapuolelle jäävistä summista. Norjan talletussuojataso on tällä hetkellä noin 212 000 euroa. Suomen talletussuojataso on 100 000 euroa, joten suuremman suojan rahoilleen saa norjalaisesta pankista. On siis tilien käyttäminen turvallista kuluttajalle Suomessakin.

On myös huomioitavaa, että Bank Norwegian tarjoaa todella kilpailukykyiset korot lainoille sekä talletuksille. Muiden lainapalveluiden korkoja pääset vertaamaan täällä.

Lainat yksityishenkilöille

Bank Norwegianin nopeat ja vakuudettomat kuluttajalainat on siis tarkoitettu sinun jokapäiväisiin tarpeisiisi, joita sinun ei tarvitse ilmoittaa lainaa hakiessasi. Lainaa hakiessasi sinun ei siis tarvitse tehdä monen sivun selvitystä siitä, mihin rahaa juuri sillä hetkellä tarvitset, vaan voit vain täyttää hakemuksen, allekirjoittaa sen omilla verkkopankkitunnuksillasi ja odottaa nopeaa tarjousta. Se voi siis tarjota sinulle mahdollisuuden toteuttaa vaikkapa pitkäaikainen haaveesi riippuliitämisestä tai vaikka vain yksinkertaisesti tarjota apua ystäväsi yllätyssynttärijuhlien järjestämisestä. Mieti kuitenkin aina etukäteen, millä aikataululla ja kuinka järjestät lainan takaisinmaksun. Lainan hakeminen onnistuu samantien omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Bank Norwegian ei vaadi lainoilleen minkäänlaisia vakuuksia, mutta lainanhakijan tulee kuitenkin täyttää tietyt ehdot, jotta laina voidaan myöntää:

 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hänen tulee olla vähintään 23- vuotias sekä ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään 36 kuukautta.

Tämän lisäksi asiantuntijat tekevät lainanhakijasta luottokelpoisuuskartoituksen ennen lainatarjouksen saamista. Tämän perusteella määräytyy lainatarjouksen ehdot, kuten korko. Korko on siis aina henkilökohtainen, joten sitä ei voi määrittää etukäteen prosentin tarkkuudella, mutta Bank Norwegianin lainoissa korot ovat välillä 8,99%- 22,49%. Mikäli olet jo vertaillut muiden johtavien kuluttajalainapalveluiden korkoja, on tämä todella kilpailukykyinen korko.

Talletustilit

Jos taas sinulle on kertynyt hieman ylimääräistä rahaa tilillesi ja haluaisit miettiä hieman järkevämpää vaihtoehtoa kerryttää korkoa tuolle rahalle, tarjoaa Bank Norwegian lanojen lisäksi myös talletustilejä 1,75% korolla alkaen ensimmäisestä tallettamastasi eurosta. Tämä korko on niin hyvä, että se kestää vertailun kenen tahansa kanssa. Miksi siis lepuuttaisit rahojasi matalakorkoisella peruspankkitilillä kun talletustili tarjoaa oivan keinon kerätä hieman ylimääräistä rahaa ainoastaan tilin avaamalla ja tallettamalla säästösi sinne?

Talletustilin avaaminen ei maksa sinulle mitään ja voit milloin vain nostaa tai tallettaa haluamasi summan rahaa ilman rajoituksia. Tilin avaat helposti verkossa osoitteessa banknorwegian.fi.

Norwegian talletustilin edut verrattuna suomalaiseen säästötiliin:

 • Usein paremmat korot
 • Sujuvampi perustaminen
 • Korkeampi talletussuojataso

Bank Norwegian luottokortit

Valikoimaan kuuluvat myös Norwegian- luottokortit seuraavin ominaisuuksin:

 • Luottoa 45 päivään ja 10 000 euroon asti ilman käteisnostomaksuja tai veloituksia ostoista. Kortissa ei myöskään ole minkäänlaisia vuosimaksuja
 • Ei laskutuslisää, mikäli käytät sähköpostilaskua. Saatavana on myös paperilasku, joka maksaa 4 euroa/ lasku.
 • Vuosikorko on 19,99%, mutta kuten sanottua saat korotonta maksuaikaa 45 päivään asti
 • -Jokaisesta luottokorttiostostasi saat myös Cash Point- pisteitä, joita voit käyttää Norwegianin lentolippujesi maksamiseen, kokonaan tai osittain. Norwegian- kortti tarjoaa myös ilmaisen matkavakuutuksen sekä peruutussuojan maksaessasi matkasi sillä.
Bank Norwegian logo

Ota luottoa 1000-50 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Bank Norwegian
Author Rating
51star1star1star1star1star