Credigo – Et maksa turhia piilokuluja lainastasi

Credigo logo
Hyvä

Luottoa 100-2500€

Credigo lyhyesti

 • Pientä lainaa 100-2500 euroa nopeasti luotettavalta suomalaiselta yritykseltä
 • Lainoihin ei vaadita vakuuksia ja takaisinmaksuaika on 6-60 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko 46,69%- 49,77%.

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.credigo.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Credigo- lainapalvelu on toiminut vuodesta 2006 ja se kertoo visiokseen tarjota ainoastaan selkeitä lainatuotteita, kuten pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Sen nettisivulta löydät selkeästi lainasi tiedot jo ennen hakuvaihetta, joten vertailu muihin johtaviin kulutusluottoihin onnistuu helposti, miettiessäsi olisiko se sinulle paras vaihtoehto.

Credigo kertoo myös nettisivuillaan olevansa niin varma lainansa edullisuudesta muihin tarjoajiin verrattuna, että se lupaa lainoilleen hintatakuun. Se hyvittää sinulle erotuksen lainastasi, mikäli löydät 30 päivän kuluessa lainasopimuksen solmimisesta edullisemman lainan. Credigo korostaakin, että sen tarjoamissa lainoissa todellinen vuosikorko on aina alle vuonna 2013 alle 2 000 euron suuruisille lainoille määrätyn lakimuutoksen jälkeen voimaan astuneen 50,5 prosentin.

Kun valitset Credigon, tiedät siis mitä haet ja mitä saat, eikä yllätyksiä ilmene matkan varrella. Me kokosimme myös sinua varten seuraavan yhteenvedon, jonka avulla pääset vertaamaan Credigoa, ennen kuin haet lainaa. Ota selvää palvelusta arvostelustamme.

Yritys Credigon toiminnan taustalla

Credigo on suomalaisen Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, joka on tarjonnut vakuudettomia kulutusluottoja pohjoismaissa jo vuodesta 2006. Mikään uusi toimija ei siis ole enää kyseessä vaan luotettava pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys. Northmill Oy on rekisteröitynyt Suomen Aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin. Northmill Oy taas kuuluu ruotsalaisomisteiselle Northmill AB emoyhtiölle, joka on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 lähtien.

Perustietoja Credigo- lainoista

Credigo- lainat ovat yksityishenkilöille, yleensä arjen pieniin menoihin tarkoitettuja kertalainoja, jotka maksetaan kerralla tilillesi, mikäli lainapäätös hyväksytään. Credigo- lainat eivät siis ole tarkoitettu, eikä niitä myönnetä, yritysten käyttöön. Lainahakemuksen yhteydessä tehdään henkilökohtainen luottopäätös, jonka perusteella lainatarjous ja lainan ehdot määräytyvät.

 • Lainasummat ovat 100- 2 500 euroa
 • Laina- aika on joustava väliltä 6- 60 kuukautta ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä kuukausierissä
 • Lainan kuukausikorko on 3,25%- 3,42%, todellinen vuosikorko on lainan summasta riippuen 46,69%- 49,77%. Vuosikorko pysyy siis aina alle lain määräämän 50,5%
 • Ei nostokuluja tai käsittelykuluja, kuten laskutuslisää, avausmaksua tai tilinhoitopalkkioita, maksat ainoastaan korkoa
 • Lainahakemuksen voi tehdä milloin tahansa 24 tuntia vuorokaudessa ja lainahakemuksia käsitellään ja maksetaan arkisin klo 9- 20 ja lauantaisin klo 10- 18, rahat saat tilillesi samantien lainan hyväksymisen jälkeen
 • Koska lainanhakemus allekirjoitetaan sähköisesti tunnistautumalla, sinun ei tarvitse lähettää erillisiä liitteitä hakemuksen yhteydessä

Millaisiin tilanteisiin Credigo- laina soveltuu?

Credigo- lainat on tarkoitettu mihin tahansa arjen yllättäviin menoihin, joita jokaisella on silloin tällöin. Suurudeltaan se sopii loistavasti kattamaan pieniä menoja vaikka silloin, kun palkkapäivään on vielä muutama päivä aikaa. Voit siis nostaa piilokuluttoman lainasi vaikkapa sukulaislapsen syntymäpäivälahjaa varten ja voit olla varma, että lahjasi muistetaan vielä tulevaisuudessakin.

Joskus saatat myös löytää itsesi tilanteesta, jossa Suomen sateisessa kesässä kohdalle osuu yksi harvoista lämpimistä päivistä juuri silloin, kun sinun tilisi näyttää tyhjää ja olisi hauskaa viettää päivää puistossa maistuvan eväskorin kera. Juuri tällaiseen tilanteeseen sopii halpa Credigo- laina ja nautit Suomen lyhyestä mutta ainutaatuisesta kesästä asiaankuuluvien herkkujen kera. Älä kuitenkaan missään tilanteessa ota lainaa, jonka takaisinmaksusta et usko selviäväsi tai tilanteessa, jossa et tiedä milloin pystyt maksamaan lainan takaisin.

Kuka voi saada Credigo- lainan?

Lainanhakijan tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • 20- 70 vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Pysyvä osoite Suomessa
 • Täytyy omistaa verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten

Vastuullisuus Credigon toiminnassa

Credigo toimii mahdollisimman vastuullisesti jokaisella osa- alueella, jotta asiakkaat välttyisivät ylivelkaantumiselta ja maksuvaikeuksilta. Tämän vuoksi asiakkaiden takaisinmaksukyky pyritään varmistamaan, jotta lainapalvelun käyttäminen olisi mahdollisimman tarkoitusta palvelevaa ja maksuvaikeuksilta vältyttäisiin. Myös asiakkaiden yksityisyys ja tietoturva on varmistettu, sillä kaikki tiedot ovat täysin salattuja ja niitä käsittelevillä henkilöillä on vaitiolovelvollisuus. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille ainoastaan viranomaisten pyynnöstä, joten voit olla varma, että tietosi ovat turvassa Credigon kanssa yhteistyötä tehdessäsi.

Credigo logo

Hae luottoa 100-2500€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Credigo
Author Rating
51star1star1star1star1star