Esittelyssä Eurolimiitti- edullista lainaa suurella limiitillä

Eurolimiitti logo
Kiitettävä

Luottoa 3000€

Eurolimiitti lyhyesti

 • Eurolimiitti yksi markkinoiden edullisin alle 3000 euron luotto
 • Luottoa ilman vakuuksia 3000 euroa 3-56 kuukauden maksujalla
 • Todellinen vuosikorko 122,56% – 435,03%

Perustiedot

Ikävaatimus: 21 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.eurolimiitti.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Eurolimiitti on varmasti yksi tämän hetken edullisimmista kulutusluotoista mitä tulee lainan korkoihin ja muihin kuluihin. Erikoiskulut, kuten maksuvapaa kuukausi ja avausmaksut ovat veloituksettomia Eurolimiitin lainoissa, joten siksi sen kautta haettava joustava vakuudeton laina on varmasti yksi markkinoiden tämän hetken reiluimmista vaihtoehdoista. Harvinaisen siitä tekee se, että se tarjoaa ensimmäisen lainan noston ilmaiseksi ilman kuluja jopa 500 euroon asti sekä ilman korkoja ensimmäiseen eräpäivään asti.

Eurolimiitin etusivulta löydät myös pienen vertailutaulukon, jossa pääset vertailemaan sen hintoja ja ehtoja muutaman muun suositun lainantarjoajan kanssa. Tämän taulukon perusteella sen mainoslause edullisesta lainasta pitää siis täysin paikkansa, kuten voit itse sivulta nähdä.

Me kulutusluottoheti- sivustolla halusimme ottaa Eurolimiitin tarjoamat vaihtoehdot tarkempaan katsastukseen puolestasi ja koostimme sinulle pienen yhteenvedon palvelusta. Lue arvostelustamme, miksi Eurolimiitin lainat kestävät vertailun keneen tahansa ja hae oma lainasi jo tänään.

Yritys Eurolimiitti- lainojen takana

Eurolimiitti- lainat ovat lahtelaisen J.W.- Yhtiöt Oy:n ylläpitämä palvelu. Suomalaisomisteinen J.W.- Yhtiöt Oy on perustettu jo vuonna 2006 ja se palvelee asiakkaitaan rahoitustarpeisiin liittyvissä asioissa vuoden jokaisena päivänä klo 08- 22, eli se on siis edullisuuden lisäksi luotettava kotimainen palvelu.

Perustiedot Eurolimiitti- lainoista:

 • Luottoraja enintään 3 000 euroa ja nostosummat 10 euroa- 3 000 euroa
 • Maksuaika 3- 56 kuukautta
 • 3 000 euron lainassa todellinen vuosikorko on minimissään 122,56% ja maksimissaan 435,03%
 • Nostokulu 15% ensimmäisen veloituksettoman noston jälkeen, ei kiinteää vuosimaksua tai muuta ns. tilinhoitomaksua
 • Lainaa voi hakea kuka tahansa 21- vuotias, puhtaat luottotiedot, puhelinnumeron ja vakituisen osoitteen Suomessa omaava henkilö
 • Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
 • Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen Rahat siirtyvät välittömästi Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danskebankenin, Säästöpankin, POP:n ja S- Pankin tilleille. Muiden pankkien tileille rahat tulevat 1-2 pankkipäivän kuluttua. Lainoja käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin ja viikonloppuisin klo 08- 22.

Millaisiin rahantarpeisiin Eurolimiitti- laina on tarkoitettu?

Joustava Eurolimiitti- laina toimii luottokortin tavoin ja voit pitää sitä ikäänkuin varatilinä pahan päivän varalle, josta nostat rahaa tarpeen tullen. Se ei siis ole mikään kiinteä summa, joka maksetaan kerralla tilillesi, kuten vanhanaikaiset ja kalliit pikavipit. Sinun ei tarvitse maksaa pelkästä lainatilin avaamisesta mitään, joten se saattaa joissain elämäntilanteissa olla erittäin järkevää ja ottaa se käyttöön kun tarvitse pientä tai keskisuurta helpotusta arjen kuluihin.

Joskus saatat joutua valmistamaan esimerkiksi yllättävän aterian hiukan paremmista raaka- aineista tärkeiden ihmisten odottamatonta vierailua varten pankkitilin näyttäessä tyhjää ja palkkapäivän ollessa vasta muutaman päivän päästä. Tällöin voit hyödyntää nostokuluttoman ensilainasi ja nostaa vaikka 50 euroa käyttörahaa ja maksaa sen takaisin palkan saatuasi. Täten keräät kiitokset kokkina ja voit olla varma että saat illalliskutsuja myös ruokailijan roolissa tulevaisuudessa.

Kuinka varmistaa lainan takaisinmaksu?

Hakijan takaisinmaksukyvyn varmistamisen vuoksi lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on merkintöjä luottorekisterissä. Hakemuksen yhteydessä tehdään myös riskiarvio, jonka tarkoituksena on varmistaa että hakija pystyy suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Tarkoitus ei ole, että kukaan ottaa lainoja, joista ei kykene suoriutumaan- Lainojen tarkoitus on siis tehdä elämän hienoista hetkistä vieläkin hienompia joustavan luoton avulla. Lainan eräpäivät kannattaa myös huomioida omassa taloudensuunnittelussa jo hakuvaiheessa, esim. valita eräpäivä oman palkkapäivän mukaan, jolloin voit vain keskittyä hyödyntämään joustavan lainan sinulle tarjoamia etuja elämässäsi.

Eurolimiitti tarjoaa myös todella joustavia vaihtoehtoja lainan takaisnmaksuun, myös silloin kuin kenen tahansa hyvin taloutensa suunnitelevankin kohdalle joskus sattuvat maksuvaikeudet yllättävät. Lainoille on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta täysin veloituksetta jopa 3 kertaa vuodessa. Maksuvapaata kuukautta voit hakea Eurolimiitti Online- palvelussa tai asiakaspalvelusta puhelimitse.

Eurolimiitti logo

Hae luottoa 3000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Eurolimiitti
Author Rating
51star1star1star1star1star