Komplett Bank- Joustoluottoa ilman vakuuksia tai lyhennyspakkoa

Komplett Bank logo
Kiitettävä

Luottoa 1000-50 000€

Komplett Bank lyhyesti

 • Norjalainen Komplett Bank tarjoaa joustavaa kulutusluottoa edullisin hinnoin
 • Luottoa ilman vakuuksia 1000-50 000 euroa jopa 60 kuukauden maksuajalla
 • Lainojen korot ovat 4,9%-19,9%

Perustiedot

Ikävaatimus: 23 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-3 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.komplettbank.com

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Norjalainen Komplett Bank on kulutusluottoja ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia tarjoava pankki. Se toimii Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on perustettu vuonna 2014. Komplett Bankin pääkonttori sijaitsee Norjan Lysakerissa. Se tekee yhteistyötä Komplett Group konsernin kanssa, joka myös omistaa suurimman osan pankista. Samaan konserniin kuuluu myös muita verkkopalveluita, kuten suuret verkkokaupat Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

Omien sanojensa mukaan Komplett Bank pyrkii tarjoamaan markkinoiden joustavinta kulutusluottoa edullisin ehdoin asiakastyytyväisyyden ollessa osa toimintaa. Tähän on erittäin helppo yhtyä, sillä jo ensisilmäyksellä Kompett Bank- nettisivusta tulee erittäin selkeä kuva, eikä siellä tarvitse arvailla mistä on kyse ja millaisin ehdoin, sillä kaikki hinnat ovat näkyvissä samantien jo sivulle astuessa.Myös luottohakemuksen löydät suoraan etusivun oikeasta laidasta, josta pääset lähettämään hakemuksen haluamillasi ehdoilla.

Perustiedot Komplett Bank joustolainainoista

Komplett Bankin tarjoamat joustoluotot on tarkoitettu pieniin ja keskisuuriin menoihin yksityishenkilöille ja ne sopivat hyvin monenlaisiin eri tarkoituksiin. Sen hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia eikä siinä ole lyhennyspakkoa. Lyhennyspakottomuus tarkoittaa, että sitä ei tarvitse lyhetntää joka kuukausi, mikäli ei halua, vaan takaisinmaksuaikataulun saa päättää itse. Kuukausilaskutuksen piiriin kuuluvat vain kertyneet korot ja kulut, eli itse lainaa voi nostaa ja maksaa takaisin kun itselle parhaitsen sopii. Tämä Suomen markkinoilla täysin uudenlainen ominaisuus, on erinomainen ja kilpailukykyinen, jota ei jokaiselta markkinoiden johtavaltaltakaan joustolainan tarjoajalta löydy. Voisi siis sanoa, että se on aidosti joustava luotto ja se antaa todella paljon vapauksia sinulle kuluttajana. Sitä kannattaa siis hyödyntää varsinkin, jos oma rahavirta on esimerkiksi työn vuoksi tiettyihin sesonkeihin painottuva ja tiedät, että voit maksaa lainaa takaisin paremmin tiettyinä vuoden aikoina.

Komplett Bank joustoluotto tiivistettynä:

 • Lainasummat voivat olla 1 000- 50 000 euroa. Ei vaadi erillisiä vakuuksia.
 • Lainapäätös nopeasti verkosta hakemuksen jättämisen jälkeen. Päätöksen saat sähköpostiisi.
 • Joustoluotoille poikkeuksellisesti kiinteää laina- aikaa ei ole, vaan se riippuu haluamastasi lyhennysaikataulusta. Maksat vain kuukausittain erääntyvät kulut ja korot.
 • Voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla.
 • Pankin arvioima nimelliskorko on 4,9%- 19,9%. Todellinen korko koostuu viite- ja marginaalikorosta ja se on täten vaihtuva ja se on sidottu Euriboriin. Muut kulut: 45e – 195e (riippuen luottomäärästä) ja tilinhoitopalkkio 5e/ kk.
  (Todellinen vuosikorko on 14,9 %, jos lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on silloin 13 958 €, eli kuukausierä 233 €/kk, 60 kuukauden ajan. )
 • Hakijan tulee olla 23- 64 vuotias, viimeiset 36 kuukautta pysyvästi Suomessa asunut, vakituiset tulot omaava ja maksuhäiriötön henkilö

Minkälaisiin tilanteisiin Komplett Bank- joustoluotto sopii parhaiten?

Komplett Bank- joustoluotto sopii parhaiten kaikenlaisiin jokapäiväisiin ja yllättäviin kuluihin, joita ei voi koskaan arvioida etukäteen. Se on myös kätevä apu korjata esimerkiksi jo pitkään korjauslistalla ollut auton pakoputki tai arjen tiimellykäsessä vääntynyt pyörän runko. Komplett Bankin omilta sivuilta löydät myös erittäin hyödyllisen oppaan erityylisistä käyttötarkoituksista ja esimerkkejä, joihin sen lainat erityisesti soveltuvat. Esimerkkien avulla saat selkeän kuvan lainan hausta, summista ja sen arvioiduista kuluista, helpottaen täten oman lainasi suunnittelua. Mikäli haluat ottaa lainaa vain esimerkiksi nauttiaksesi kesästä tai lomamatkan varaamiseen tietäen vain tarvittavan luoton summan, löydät myös hyödyllistä etukäteistietoa eri summilla saatavista luotoista ja niiden kuluista.

Vastuullisuus joustolainoissa

Bank Norwegian on vastuullinen pankki, aivan kuten kivijalkapankitkin, joten se ei halua kenenkään ottavan lainoja, jonka takaisinmaksun suhteen saattaisi ilmetä vaikeauksia. Tämän vuoksi ennen lainatarjouksen myöntämistä sinusta tehdään takaisinmaksukyvyn arviointi. Tällöin joustolainat palvelevat niiden tarkoitusta, eli ihmisten auttamista tilapäisissä luotontarpeissa ja palvelun käyttäminen on myös kuluttajalle mahdollisimman miellyttävää.

Komplett Bank logo

Hae luottoa 1000-50 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Komplett Bank
Author Rating
51star1star1star1star1star