Risicum- yksi Suomen vanhimmista lainapalveluista

Risicum logo
Hyvä

Luottoa 100-5000€

Risicum lyhyesti

 • Uusille asiakkaille täysin koroton luotto jopa 300 euroa
 • Risicum kulutusluottoa 500, 750 tai 1000 euroa 12 kuukauden maksuajalla
 • Todellinen vuosikorko enintään 77,16%

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.risicum.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Risicum on yksi Suomen vanhimmista kulutusluotto palveluista, joka on tarjonnut joustavia lainoja jo vuodesta 2005. Nykyisin valikoimaan kuuluuvat tuotenimikkeet Joustolaina ja Kulutusluotto. Uusien asiakkaiden kannattaa myös hyödyntää Risicumin täysin koroton Joustolaina 300 euroon asti.

Yritys Risicum- lainojen takana

Risicum- luottojen takana on suurempi DFC Nordic Oy- konserni, joka on yksi Suomen johtavista rahoituspalveluista ja sen laajasta tarjonnasta löytyy palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekkin. Samaan konserniin kuuluu myös muita Suomessa toimivia rahoituspalveluita, kuten kulutusluottopalvelut Laina sekä Ok Money. Sen lisäksi sillä on myös useita ulkomailla toimivia vastaavia palveluita. Suomessa konserni työllistää noin 50 työntekijää ja se ilmoittaa pysyväksi tavoitteekseen olla alan paras työnantaja, joten asiakkaana saat varmasti laadukasta palvelua motivoituneilta työntekijöiltä.

Lainapalveluiden lisäksi DFC Nordic: n valikoimiin kuuluu muun muassa verkkomaksuratkaisuihin erikoistunut Jousto ja perinnänhallintaan erikoistunut iKassa Finland Oy.

Risicumin kanssa toimiessasi voit myös luottaa, että saat täysin turvallista ja vastuullista palvelua, sillä DFC Nordic Oy toimii aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 prosenttisesti lain määräämissä puitteissa ja sen lisäksi sen toimintaa ohjaa European Coalition for Responsible Credit: n luotonannon kriteerit. ECRC on Euroopan luotonantajien liitto, joka edistää vastuullista toimintaa alalla.

Risicum Joustolainat

Toinen Risicumin tarjoamista lainavaihtoehdoista on Joustalaina, jonka avulla saat itsellesi henkilökohtaisen tilin, joka toimii digitaalisen luottokortin tavoin. Sinun ei tarvitse nostaa tililtä koko hakemaasi summaa kerralla, vaan voit nostaa tarvitsemasi summan silloin kuin haluat ja sinulle kertyy kuluja vain nostamistasi summista. Joustolaina sopii myös isompiin arjen rahantarpeisiin, mutta myös pienempiin menoihin.

 • Lainasummat 100- 5 000 euroa
 • Maksuaika 3- 52 kuukautta
 • Koroton ensilaina 300 euroon saakka
 • Vuotuinen nimelliskorko 29%- 39% ja todellinen vuosikorko maksimissaan 77, 16%
 • Nostopalkkio 12,5% ja laskutuslisä 4,90 euroa

Risicum Kulutusluotot

Risicum Kulutusluotto on kertalaina, joka maksetaan tilille kerralla asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin kello 7-22 ja viikonloppuisin 9-21. Risicum kulutusluotto sopii erityisesti akuutteihin ja yllättäviin hieman pienempiin rahan tarpeisiin, kuten uusien pukukenkien ostoon kesähäitä varten tai hammaslääkärikäyntiin. Kulutusluotto on myös erittäin selkeä ratkaisu, sillä se myönnetään vain kolmelle eri summalle ja laina- aika on aina sama joten myös lainan kulut ovat erittäin selkeät eikä yllätyksiä pääse syntymään.

 • Lainasummat 500, 750 tai 1 000 euroa
 • Takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain ja laina- aika on aina 12 kuukautta
 • Takaisinmaksuerä on minimissään joko 51, 38 euroa, 77, 07 euroa tai 102, 77 euroa kuukaudessa riippuen lainan suuruudesta. Mahdollista on myös maksaa suurempia eriä kerralla samalla viitenumerolla
 • Vuotuinen nimelliskorko on 24,5% ja todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukainen 49,70%, korkojen lisäksi veloitetaan nostopalkkio 9,25% koko lainasummasta

Molempia Risicumin tarjoamia lainaratkaisuja haet kätevästi täysin turvallisella ja luottamuksellisella verkkohakemuksella osoitteessa Risicum.fi. Luottopäätöksen saat samantien ja rahat saat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Vastuullisia rahoitusratkaisuja

Kaikki DFC Nordic Oy- konsernin palvelut korostavat olevansa vastuullisia toimijoita ja tästä syystä ne ovatkin toimineet alalla jo pitkään. Vastuullisuus lainapalveluissa tarkoittaa sitä, että kenellekään lainanhakijalle ei myönnetä lainoja, joihin heidän takaisinmaksukykynsä ei riitä. Tästä syystä sinusta tehdään ennen luottopäätöksen myöntämistä selvitys aiemmasta maksukäyttäytymisestä sekä tuloista ja menoista. Risicum kehoittaa myös tarkkailemaan omaa maksukäyttäytymistä, jotta ongelmia takaisinmaksun kanssa ei pääse syntymään. DFC Nordic Oy:n palveluihin on myös mahdollista asettaa lainakielto itselleen, jonka jälkeen et voi enää hakea lainaa itsellesi konserniin kuuluvista palveluista. Tämän jälkeen pääset nauttimaan lainan käyttämisestä sen oikeassa käyttötarkoituksessa etkä missaa elämän tärkeitä tapahtumia hetkellisen rahan puutteen vuoksi. Tee siis oma lainahakemuksesi jo tänään osoitteessa Risicum.fi

Risicum logo

Ota luottoa 100-5000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Risicum
Author Rating
41star1star1star1stargray