Suomilimiittillä tililuottoa 2 000 euroon asti

Suomilimiitti logo
Kiitettävä

Luottoa 2000€

Suomilimiitti lyhyesti

 • 2000 euron vakuudeton tililuotto 1-49 kuukauden maksuajalla
 • Ensimmäinen nosto täysin kuluitta 1000 euroon saakka
 • Todellinen vuosikorko 134,02%-167,90%.%

Perustiedot

Ikävaatimus: 21 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.suomilimiitti.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Nimensä mukaisesti Suomilimiitti tarjoaa yksityishenkilöille suunnatun joustavan tililuoton 2 000 euroon asti- Tililuotto on myönteisen luottopäätöksen saatuasi käytössäsi juuri silloin, kuin rahaa tarvitset, eikä itse lainan hakeminen vielä edellytä tekemään yhtään nostoa tililtäsi eikä lainan hakeminen maksa mitään. Halutessasi voit siis hyödyntää sitä luottokortin tavoin varatilinä yllättävien kulujen varalta. Otimme selvää Suomilimiitin ehdoista ja kuluista helpottaaksemme sinun luotonhakuasi.

Yritys Suomilimiitin toiminnan taustalla

Suomilimiitti on lahtelaisen J.W.- Yhtiöiden omistama brändi. J.W.- Yhtiöt omistaa myös muita Suomessa toimivia kulutusluottopalveluita, kuten Eurolimiitti.

Perustietoja Suomilimiitti- luotoista:

  • Lainasummat voivat olla 10- 2 000 euroa
  • Laina- aika voi olla 1- 49 kuukautta (mikäli laina nostettaisiin kertanostona)
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja korkoa 1 000 euroon asti seuraavan kuun loppuun saakka, sen jälkeisistä nostoista nostoprovisio 15%
  • Nimellinen vuosikorko on 106, 8%
  • 2 000 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 134,02% ja enintään 167,90%. Todellinen vuosikorko on aina kuitenkin riippuvainen luoton summasta ja laina- ajasta ja se on aina kuluttajansuojalain mukainen

Jos lainan maksaa takaisin osamaksulla, on minimilyhennys 12,5% avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa kuukaudessa

 • Ongelmatilanteissa Suomilimiitin asiakaspalvelu palvelee maanantaista sunnuntaihin klo 08- 22 puhelimitse ja sähköpostitse

Millaisiin tilanteisiin Suomilimiitti- luotto soveltuu parhaiten?

Suomilimiitti on yksityishenkilöille tarkoitettu tililluotto ja se on suunnnattu erityisesti jokapäiväisessä elämässä syntyviin pieniin ja yllättäviin menoihin, joihin ei ole aikaa hakea esimerkiksi pankkilainaa tai palkkapäivä saattaa olla vasta myöhemmin. Koska pelkkä Suomilimiitti tililuoton hakeminen ei maksa mitään eikä siinä ole minkäänlaisia ylläpitokuluja, kannattaa luottoa hakea jo hyvissä ajoin, mikäli tällaisia menoja elämässä saattaa olla tulossa. Suomilimiitin kanssa maksat siis vain tekemistäsi nostoista. Lainaa haet kätevästi verkkopalvelusta henkilökohtaisilla tunnuksillasi tai tekstiviestillä esimerkiksi matkoilla ollessasi. Täten lomamatkan onnistuminen ei jää rahoituksesta kiinni ja voit maksaa luoton takaisin heti kun pystyt.

Kuka voi saada Suomilimiitti- luottoa?

Jotta tililuotto voidaan myöntää, täytyy seuraavien ehtojen toteutua hakijan kohdalla:

 • 21- 70 vuotta
 • ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalainen ja vakituinen osoite Suomessa sekä toimiva julkinen matkapuhelinliittymä
 • Myös kopioita palkkatodistuksista tai tiliotteista voidaan pyytää maksukyvyn varmistamiseksi, joten ne kannattaa varata jo hyvissä ajoin saataville lainahakemusta tehdessä

Vastuullisuus Suomilimiitin toiminnassa

Suomilimiitti on vastuullinen rahoitusalan toimija ja toimii täysin kuluttajansuojalain asettamien ehtojen piirissä. Suomilimiitti ilmoittaa nettisivuillaan, että mitään asiakastietoja ei käytetä muuhun kuin yrityksen omaan asiakastiedotukseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille.
Myös kaikki lähettämäsi tiedot lähetetään myös pankkien käyttämällä suojatulla SSL- yhteydellä, joten kaikki luovuttamasi tieto käsitellään täysin tietoturvallisesti, eivätkä ne voi joutua vääriin käsiin.

Suomilimiitti toimii vastuullisesti myös myöntämiensä lainojen suhteen, eikä tarkoitus ole että kukaan ottaa lainoja, joiden takaisinmaksusta ei kykenisi suoriutumaan. Tätä varten lainahakemuksen yhteydessä tehdään arvio takaisinmaksukyvystä. Itselleen on myös mahdollista tehdä lainakielto kirjallisena tai puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Lainakiellon jälkeen sinulle ei enää myönnetä lainoja Suomilimiitin lainapalveluista.

Mitä tehdä jos maksuvaikeudet yllättävät?

On täysin ymmärrettävää, että myös vastuullisesti talouttaan suunnittelevilla ihmisillä saattaa silloin tällöin tulla eteen yllättäviä menoja, jotka hankaloittavat lainaerien takaisinmaksua. Suomilimiitti myöntää kuitenkin asiakkaille, jotka ovat hoitaneet kulutusluoton aikaisempien erien takaisinmaksun ajallaan maksuvapaan kuukauden 2 kertaa vuodessa sekä lyhennysvapaan kuukauden 4 kertaa vuodessa. Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa, että niiltä kuukausilta maksat vain lainan korot. Täten yksi kohdalle sattuva taloudellisesti vaikeampi kuukausi ei pääse pilaamaan koko lainan takaisinmaksua ja nautit sen tuomasta hyödystä koko laina- ajan.

Suomilimiitti logo

 

Hae luottoa 2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Suomilimiitti
Author Rating
41star1star1star1stargray