Credit24- viisas nettiluotto

Credit24 logo
Hyvä

Luottoa 100-4000€

Credit24 lyhyesti

 • Credit 24 tarjoaa 100-4000 euron joustolimiittiä ilman avausmaksua tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja
 • Ikäraja 19 vuotta ja takaisinmaksuaika 3-36 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko 49,85% – 153,63%

Perustiedot

Ikävaatimus: 19 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.credit24.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Olet varmasti kuullut Credit24- palvelusta useassa eriyhteydessä, sillä viimeaikoina yritys on mainostanut paljon niin radiossa, kuin televisiossakin. Kyseessä onkin varmasti yksi tunnetuimmista Suomessa toimivista joustavia kulutusluottoja (Credit24- palvelun tuote on nimeltään Joustolimiitti) tarjovista palveluista. Miksi sitten valitsisit juuri Credit 24- palvelun omaan yllättävään rahantarpeeseesi tai pitkään suunniteltuun investointiisi?

Kokosimme yhteen perustietoa palvelusta ja myös muutamia syitä, miksi hakea kulutusluottoa juuri Credit24- palvelusta.

Credit 24 Joustolimitti toimii siis luottokortin tavoin, eli voit nostaa omalta luotoltasi tarvitsemas summan rahaa silloin kuin tarvitset, oman henkilökohtaisen luottorajasi puitteissa. Credit24 itse kertoo erottuvansa kilpailijoista sillä, ettei se peri lainkaan avausmaksua tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja luotoistaan, joten se on oiva mahdollisuus säästää sievoinen summa rahaa moneen muuhun palveluun verrattuna. Myös ensimmäinen nosto on täysin ilmainen, jonka jälkeen nostopalkkio on 6,95% tai vähintään 5 euroa.

Vaikka teemme yhteistyötä vain vastuullisten ja laillisten toimijoiden kanssa, niin kulutusluottoheti.fi suosittelee kuitenkin aina tutustumaan etukäteen niin sopimusehtoihin, kuin henkilökohtaiseen lainatarjoukseenkin, jotta pääset nauttimaan lainan käyttötarkoituksesta ilman huolia yllätyksistä sen ehtojen suhteen.

Toki kannattaa huomioida, että lopullinen hinta luotolle määräytyy lainan takaisinmaksuajan sekä henkilökohtaisten korkojen mukaan, mutta on tämä ehdottomasti ominaisuus, joka kannattaa ottaa huomioon itselleen täydellistä kulutusluottoa etsiessä. Oman henkilökohtaisen korkosi saat tietää lainatarjouksen saadessasi.

Yritys Credit24- tuotemerkin taustalla

Credit24- palvelu kuuluu IPF Digital Digital Finland Oy rahoitusyhtiöön, joka taas on osa suurempaa kansainvälistä International Personal Finance- konsernia. Internation Personal Finance on listasttu Lontoon pörssiin ja työllistää tällä hetkellä (vuonna 2017) n.7 000 ihmistä 13 maassa. Tiedät siis tekevästi yhteistyötä vakavaraisen ja kasvavan yrityksen kanssa, kun teet yhteistyötä Credit 24- palvelun kanssa. Suomessa Credit24 on tarjonnut kulutusluottoja vuodesta 2011 lähtien ollen tänä päivänä yksi johtavista ja tunnetuimmista toimijoista alalla.

Credit24- tuotemerkin lisäksi IPF Digital Finland Oy toimii myös Sving- tuotemerkillä, joka keskittyy verkkokaupparahoitukseen.

Perustiedot Credit24- Joustolimiitistä:

 • Ikäraja 19- vuotta ja hakijan tulee olla hoitanut aikaisemmat raha- asiansa hyvin
 • Luottoraja 100- 4 000 euroa
 • Saat rahat tilillesi useimpiin pankkeihin samantien
 • Takaisinmaksuaika 3- 36 kuukautta
 • Maksat ainoastaan nostamastasi luotosta, eli pelkkä luoton hakeminen ei maksa mitään
 • Luoton todellinen vuosikorko määräytyy nostetun summan mukaan, esim. 1 500 euron summalle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on minimissään 49,85% ja maksimissaan 153, 63%
 • Oman vuosikorkosi saat tietää lainatarjouksesi yhteydessä
 • Mikäli laskuja ei maksa ajallaan pidentämättä maksuaikaansa, siirtyvät saatavat perintään, jolloin peritään hinnaston mukaan viivästykorkoa ja perintäkuluja

Miten Credit24- Joustolimiitti toimii?

 • Ensin täytät ilmaisen hakemuksen osoitteessa Credit24.fi ja tunnistaudut omilla verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksessa sinun tulee täyttää henkilökohtaiset tietosi, joilla haet lainaa
 • Tämän jälkeen saat valittavaksesi eri kuukausierä- vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan Joustolimiitti- tarjouksen ja valitsemaan itsellesi haluamasi palvelun
 • Tämän jälkeen voit joko tehdä suoraan ensimmäisen nostosi tai jatkaa nostamatta rahaa
 • Tehtyäsi Joustolimiitti- sopimuksen, voit hoitaa kaikki luottoon liittyvät asiasi suoraan Joustolimiitti- mobiilipalvelussa tai verkkopalvelussa tietokoneellasi

Mitä tehdä maksuvaikeuksien yllättäessä?

Credit24 tarjoaa asiakkaalleen joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja myös laskujen eräpäivän jo lähestyessä. Jokaisella saattaa joskus tulla omasta tarkasta takaisinmaksusuunnitelmasta huolimatta ongelmia laskujen eräpäivän suhteen, joten sitä varten Credit24 antaa myös vaihtoehtoja tällaisiin tilanteisiin. Asiakas voi halutessaan pyytää maksuvapaata kuukautta, jonka aikana nostetun luoton minimilyhennystä ei tarvitse maksaa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että maksuvapaata kuukautta tulee hakea ennen laskun eräpäivää. Sen vuoksi on tärkeää itse suunnitella etukäteen omaa talouttaan, vaikka eräpäivään olisikin vielä aikaa. Myös laskun eräpäivän muuttaminen on mahdollista ja se onnistuu suoraan Credit24 Online- palvelussa.

Maksuvapaasta kuukaudesta ja eräpäivän muuttamisesta peritään hinnaston mukainen maksu, joka lisätään seuraavan kuun laskutukseen. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 euroa ja eräpäivän siirron hinta 5 euroa. Kattavan hinnaston löydät Credit24 verkkosivulta kohdasta Palveluhinnasto.

Mikäli tarvitset apua esimerkiksi edellämainitun kaltaisissa tilanteissa, palvelee maksuton Credit24- luottopalvelu sinua 8- 22 välisenä aikana chatin välityksellä, puhelimitse sekä sähköpostitse, joten ei kannta epäröidä ottaa heihin yhteyttä kysymysten joulahtaessa mieleesi. He myös auttavat sinua henkilökohtaisesti lainahakemuksesi tekemisessä.

Credit24 logo

Hae luottoa 100-4000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Credit24
Author Rating
41star1star1star1stargray