Ferratum- lainoja suomalaisella rehellisyydellä

Ferratum logo
Hyvä

Luottoa 50-2000€

Ferratum lyhyesti

  • Uusille asiakkaille täysin koroton ja kuluton 50-300 euron laina
  • Joustoluottoa jopa 2000 euroa, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan
  • Lainojen korot ovat 0,00- 692,50%

Perustiedot

Ikävaatimus: 21 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.ferratum.fi

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Hakemuksen nopeus
  • Luottoehdot

Ferratum on varmasti nimenä monelle tuttu yritys, eikä ihme sillä se on yksi tunnetuimmista rahoitusalan yrityksista Suomessa tarjoten niin, ykstyis- kuin yrityslainojakin. Erityisesti se tunnetaan sen monipuolisista mobiilipalveluista, jotka mahdollistavat joustavan taloudenhoidon missä tahansa.

Sen tarjontaan kuuluu muun muassa uusille asiakkaille täysin koroton 50- 300 euron laina. Löydät sen tarjonnasta myös monipuolisesti muita vaihtoehtoja erisuuruisiin rahantarpeisiin.

Mikäli etsit kilpailukykyisillä kuluilla varustettuja lainoja, kannattaa sinun lukea esittelymme maailman laajuisesti toimivasta Suomessa perustetusta Ferratumista. Kokosimme yhteen tietoa yrityksestä sekä sen tarjoamista rahoitusvaihtoehdoista.

Ferratum Finland Oy on osa maailmanlaajuista Ferratum Oyj: tä. Ferratum Oyj on listattu Frankfurtin pörssiin (vuodesta 2015 lähtien) ja toimii tällä hetkellä jo ainakin 23 eri maassa tarjoten lainoja jo yli miljoonalle asiakkaalle. Ferratumin listautuminen Frankfurtin pörssiin ja sen kasvu on huomioitu myös laajemmin. Esimerkiksi suomalainen arvopaperi.fi sivusto julkaisi aihetta käsittelevän artikkelin jo vuonna 2016 .

Suomessa Ferratum Finland Oy haluaa kuitenkin panostaa suomalaisella rehellisyydellä tarjottuihin yksilöllisiin ratkaisuihin hetkellisiin rahantarpeisiin, kuten auton katsastus tai juuri ennen palkkapäivää tapahtuva illallinen ystävien seurassa. Se panostaa jatkuvasti myös palveluidensa kehittämiseen, jotta ne olisivat tulevaisuudessa vieläkin helpommin kuluttajien saatavilla missä tahansa, milloin tahansa.

Koroton pienlaina uusille asiakkaille

Ferratumin lainoista edukseen erottuu erityisesti sen uusille asiakkaille tarjoama täysin koroton laina, joka on tarkoitettu äkilliseen pienemmän rahan tarpeeseen, joita jokaisella esiintyy silloin tällöin. Tämän lainan saat väliltä 50- 300 euroa ja saat luottopäätöksen sekä rahat tilillesi samantien. Tämä on etu, jota on vaikea löytää monelta muulta pikavippien tarjoajalta, ja se kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli tällainen tarve tulee eteen.

Korottoman ensilainan voit hakea, mikäli:

  • Olet vähintään 20- vuotias
  • Olet hoitanut raha- asiasi mallikkaasti ja olet luottokelpoinen
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Mikä parasta, niin tämän lainan saat myös joustavalla laina- ajalla ja Ferratum.fi- sivulta löytyvästä talulukosta voit tarkistaa laina- ajan kullekkin summalle. Esimerkiksi 150 euron lainan takaisinmaksuaika on 15 päivää. Se on siis loistava vaihtoehto akuuttiin ja yllättävään rahantarpeeseen.

Muut lainatyypit

Joustava- luotto

Ferratum Joustava- luotto on tarkoitettu pidempiaikaiseen ja jatkuvampaan sekä hieman suurempaan rahantarpeeseen, silloin kun et ole varma milloin tarvitset lisärahoitusta elämääsi. Sen avulla saat itsellesi kulutusluoton 2000 euroon saakka, jonka puitteissa voit nostaa lainaa juuri silloin kuin tarvitset.

Kätevän mobiilisovelluksen avulla voit nostaa luottoa missä milloin oletkin. Tällöin rahojen siirtäminen tilillesi ei ole ongelma, vaikka sattuisit ostamassa uutta juhlapukua ja täydellisesti istuva malli ylittäisi budjettisi vain 20 eurolla. Tällöin nostat Ferratum Joustava- luottoa ja olet katseenkääntäjä seuraavan viikon juhlissa.

Joustava- luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä minimierän ollessa 10% lainasaldosta tai vähintään 100 euroa.

Ferratum Plus- laina

Ferratum Plus on kuten Joustava- luottokin, mutta se on tarkoitettu isompiin summiin ja edellyttää vähintään 25- vuoden ikää. Plus- lainaa voit hakea jopa 5000 euroon asti itsellesi sopivalla maksuajalla. Maksuaika voi olla aina 36 kuukauteen asti.

Kuten muutkin lainat, myös Plus- laina edellyttää hakijalta puhtaat luottotiedot, jotka tarkistetaan hakuprosessin yhteydessä.

Ferratum Prime- laina

Ferratum Prime on suurin yksityishenkilöille tarkoitettu laina, jonka haet myös kätevästi pelkällä verkkohakemuksella. Se on tarkoitettu monenlaisiin tarpeisiin ja sitä voi hakea jopa 3 000- 20 000 euroa 1- 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuten Ferratum Plus- lainassa, myös Prime- lainan hakijan tulee olla vähintään 25- vuotias, Suomessa vakituisen osoitteen omaava ja moitteettomasti raha- asiansa hoitanut henkilö.

Kuten varmasti huomaat, tarjoaa Ferratum moneen kilpailijaan nähden erittäin laaja- alaisesti vaihtoehtoja erisuuruisille summille. Tarkempia tietoja kuluista ja ehdoista löydät Ferratumin nettisivulta. Ferratumin asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, joten voit luottaa, että asiantuntevan lainaneuvojan palvelu on aina saatavilla, kun haet Ferratum- lainaa. Täten voit räätälöidä henkilökohtaisesti asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Ferratum logo

 

Hae luottoa 50-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ferratum
Author Rating
41star1star1star1stargray