Laina.fi- sinulle, joka tarvitset lainaa helposti ja joustavasti

Laina.fi logo
Kiitettävä

Luottoa 100-6000€

Laina.fi lyhyesti

 • Laina.fi on osa yksi Suomen johtavista rahoituspalveluista DFC Nordic Oy konsernia
 • Luottoa ilman vakuuksia 100-6000 euroa 1-5 vuoden maksujalla
 • Lainan todellinen vuosikorko on enintään 77,16%

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.laina.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Laina.fi tarjoaa nopeita yksityishenkilöille suunnattuja lainoja, jotka haet helposti suoraan verkosta, myös mobiilissa, ja saat lainapäätöksen todella nopeasti, juuri silloin kun tarvitset rahoitusta, eikä monien viikkojen käsittelyajan jälkeen. Lainoja on kahta erityyppiä, käyttölainoja ja kertalainoja, ja ne voivat olla suuruudeltaan 100 euroa- 6 000 euroa.

Me kulutusluottoheti sivustolla tutustuimme palveluun tarkemmin, ja kokosimme yhteen kaiken mitä sinun tulee tietää siitä ennen rahoituksesi hakemista.

Ensivaikutelma sivulla on erittäin selkeä, joten sieltä on helppo löytää kaikki tarvitsemasi tieto ja myös asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla. Myös hakemuksen täyttöön pääset helposti suoraan etusivulta.

Laina.fi on osa DFC Nordic Oy konsernia, joka on yksi Suomen johtavista rahoituspalveluista ja sen laajasta tarjonnasta löytyy palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekkin. Suomessa konserni työllistää noin 50 työntekijää ja se ilmoittaa tavoitteekseen olla alan paras työnantaja, joten asiakkaana saat varmasti palvelua motivoituneilta asiantuntijoilta. Sen kanssa toimiessasi voit myös olla varma, että saat täysin turvallista ja luotettavaa palvelua, sillä DFC Nordic Oy toimii aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 prosenttisesti sen määräämissä puitteissa ja sen lisäksi sen toimintaa ohjaa European Coalition for Responsible Credit, joka määrittää rahoitusalan vastuullista toimintaa Euroopan alueella.

Laina.fi: n tarjoamat Lainavaihtoehdot:

Käyttölaina

Laina.fi käyttölaina on kuin luottokortti, jolta voit nostaa rahaa omalle tilillesi silloin kuin haluat.

 • Joustava laina, jota voit käyttää ikään kuin varatilinä yllättäviä rahantarpeita varten ja nostaa rahaa omalle tilillesi, kun sitä tarvitset. Jokainen luottoraja on minimissään 2100 euroa ja nostot voivat olla suuruudeltaan 50- 5 000 euroa. Se toimii siis kuten luottokortti.
 • Lainan nostaminen onnistuu kätevästi tekstviestillä tai kirjautumalla Laina.fi Online- palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla.
 • Lainan hinta koostuu nostopalkkiosta, korosta ja avoimen pääoman lyhennyksestä, eli lisäkuluja syntyy vain käytetystä pääomasta. Jos sinulle on myönnetty käyttölainatili, mutta et ole tehnyt vielä yhtään nostoa, ei sinulle kerry kuluja. Siksi se on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat pitää niin sanottua varaluottotiliä pahanpäivän varalta.
 • Käyttölainan vuotuinen nimelliskorko on 29%- 39% ja nostopalkkio on 12,5% nostettavan luoton määrästä. Lainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 77, 16% ja laskutuslisä 4,90 euroa.
 • Lainan lyhentäminen tapahtuu kerran kuukaudessa vähintään 50 euron erissä, laina- ajan ollessa minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 52 kuukautta.
 • Käyttölainaa voi hakea 20- 75 vuotias henkilö, joka on hoitanut raha- asiansa moitteettomasti ja jonka takaisinmaksukyky on riittävä. Tämä arvioidaan ennen luottopäätöksen myöntämistä tehtävässä takaisinmaksukyvyn arvioinnissa. Tämä arviointi tehdään siitä syystä, että asiakas ei ota itselleen niin suurta luottorajaa, jonka kuukausierien takaisinmaksuista ei kykenisi selviämään.
 • Kannattaa myös varautua esittämään kopioita palkkakuiteistaja hakemusta tehdessä.

Kertalaina

Laina.fi tarjoaa myös niin sanottuja perinteisiä kertalainoja, joissa lainasumma nostetaan kerralla ja sen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa tasaerissä.

Laina.fi kertalaina sopii erityisesti kertaluontoisiin rahantarpeisiin.

 • Lainasumma voi olla 600- 3 500 euroa ja laina- aika voi olla 12- 60 kuukautta, riippuen summasta
  Kertalainan vuotuinen korko on 24,5% tai 29% ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,80%. Koron lisäksi lainaan sisältyy nostopalkkio, joka on 9,25%.
 • Lainapäätös jo samana päivänä

Kertalainan myöntämisen edellytyksenä ovat samat perusasiat kuin käyttölainassakin, eli:

 • Hakijan tulee olla 20- 75 vuotias henkilö, joka on hoitanut raha- asiansa moitteettomasti
 • Takaisinmaksukyky täytyy olla riittävä lainan summaan nähden
 • Hakemuksessa selvitetään takaisinmaksukykyyn liittyviä kysymyksiä, maksuvaikeuksien välttämiseksi

Näistä vaihtoehdoista löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan lainan, jonka ominaisuuksien tarkastelu onnistuu myös kätevästi Laina. fi- etusivulta löytyvällä laskurilla. Mikäli sinulla on vielä lisäkysymyksiä liittyen sen tarjoamiin palveluihin tai niiden ehtoihin, Laina.fi- asiakaspalvelu palvelee sinua viikon jokaisena päivänä.

Laina.fi logo

Ota luottoa 100-6000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Laina.fi
Author Rating
41star1star1star1stargray