Ok Money- asiakkaiden toiveiden mukainen kulutusluotto

OK Money logo
Kiitettävä

Luottoa 50-2100€

OK Money lyhyesti

 • OK Moneyn takana on yksi Suomen johtavista rahoituspalveluista
 • Hakijalle myönnetään lainaa 2100 euroa, josta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan 50-2100 euron erissä
 • Lainan todellinen vuosikorko 70,47%

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.okmoney.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Ok Money on suomalainen jokapäiväistä arkea helpottavia pienlainoja nopeasti tarjoava palvelu, joka sopii täydellisesti arjen pieniin rahantarpeisiin. Ok Money on tarjonnut lainoja jo vuodesta 2005 muun muassa niin sanottujen vanhanaikaisten pikavippien muodossa. Ne ovat kuitenkin tänä päivänä jo jääneet kauas unholaan ja sen tämän hetkinen palvelu on nimeltään nykyaikainen ja edullinen Ok Limiitti, ja sen haet kätevästi suoraan verkosta osoitteesta okmoney.fi.

Ok Limiitti- palvelu perustettiin vuonna 2015 asiakkailta saadun palautteen perusteella ja se on juuri sellainen kuin sen käyttäjät ovat toivoneet. Kun olet kerran tehnyt lainahakemuksen, saat oman tilin, jonka kautta luoton nostaminen onnistuu mistä tahansa oman luottorajan puitteissa ja saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa

Ensimmäisenä huomiona Ok Limiitti erottuu erittäin kilpailukykyisenä vaihtoehtona pienen kulutusluoton tarpeeseen, sillä se ei sisällä minkäänlaisia avausmaksuja tai nostopalkkioita. Mainittavaa on myös, että Ok Money: n Ok Limiitti- laina on valittu Suomen Taloustutkimuksen ”Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot” tutkimuksen voittajaksi vuosina 2008, 2010, 2012 sekä 2013, joten sen kilpailukyky markkinoilla on huomioitu myös muualla.

Tutustu palveluun esittelystämme ja avaa oma Ok Limiitti- tilisi jo tänään.

Yritys Ok Money- lainojen takana

Ok Money on osa kansainvälistä DFC Nordic Oy- konsernia, joka on yksi Suomen johtavista rahoituspalveluista ja sen laajasta tarjonnasta löytyy palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekkin. Samaan konserniin kuuluu muun muassa toinen Suomessa toimiva suuri kulutusluottopalvelu Laina.fi sekä monia muita Suomessa ja ulkomailla toimivia rahoituspalveluita. Suomessa konserni työllistää noin 50 työntekijää ja se ilmoittaa tavoitteekseen olla alan paras työnantaja, joten asiakkaana saat varmasti laadukasta palvelua motivoituneilta työntekijöiltä.

Sen kanssa toimiessasi voit myös olla varma, että saat täysin turvallista ja luotettavaa palvelua, sillä DFC Nordic Oy toimii aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 prosenttisesti lain määräämissä puitteissa ja sen lisäksi sen toimintaa ohjaa European Coalition for Responsible Credit: n luotonannon kriteerit. ECRC on Euroopan luotonantajien liitto, joka edistää vastuullista toimintaa alalla.

Perustiedot Ok Limiitistä:

 • Lainasumma myönnetään aina 2 100 eurolle ja nostoja voi tehdä tarpeen mukaan 50- 2 100 euron erissä
 • Laina- aika voi olla 3- 31 kuukautta
 • Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä ja lainan vuotuinen nimelliskorko on 49% (tarkistettu 4.7. 2017) ja laskutuslisä 6,90e/ lasku
 • Lainan todellinen vuosikorko 2 100 euron summalle on maksimisssaan kuluttajansuojalain mukainen 70, 47% (tarkistettu 4.7. 2017)
 • Ei nostokuluja tai avausmaksuja, joten maksat vain tekemistäsi nostoista

Kuka voi saada Ok Limiitti- lainan?

 • Lainaa voi hakea 20- 75- vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijan tulee olla luottohäiriötön ja oikeustoimikelpoinen
 • Hakijalla ei saa olla muita avoimia lainoja DFC Nordic Oy- konsernin lainapalveluissa

Miten Ok Money- kulutusluotto toimii?

 • Voit tehdä ensimmäisen lainahakemuksesi osoitteessa okmoney.fi valitsemalla haluamasi summan ja tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksillasi
 • Tämän jälkeen sinun tulee vastata talouteesi liittyviin kysymyksiin ja hyväksyä lainan ehdot
 • Mikäli hakemasi laina hyväksytään,saat rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma- pe klo 07-22 ja la- su klo 9-21)
 • Sinulta saatetaan kysyä tuloselvityksiä ennen lainapäätöksen antamista, jotta voidaan varmistaa riittävä takaisinmaksukyky
 • Luoton myöntämisen jälkeen voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa henkilökohtaisessa Online- palvelussasi

Kuinka varmistaa lainan takaisinmaksu?

Jo lainanhakuvaiheessa kannattaa valita oma laskun eräpäivä oman palkkapäivän mukaan, sillä Ok Money- palvelu ei mahdollista laskun eräpäivän siirtämistä jälkeenpäin. Laskun eräpäivän voi valita joko kuun 15. tai kuukauden viimeiseksi päiväksi. Täten voit ennakoida mahdollisia vaikeuksia laskujen maksamisessa ajallaan. Lyhennykset kannattaa myös ottaa jo etukäteen huomioon oman talouden suunnittelussa. Näin lainan käyttäminenkin on paljon mukavampaa.

Samasta syystä Ok Money tekee myös lainanhakuvaiheessa hakijasta tarkat tuloselvitykset ja luottotietotarkastukset, jotta asiakkaan takaisinmaksukyky olisi varmasti riittävä lainan takaisinmaksuun ja toiminta täten vastuullista ja molempia osapuolia miellyttävää.

OK Money logo

Hae luottoa 50-2100€
Summary
Review Date
Reviewed Item
OK Money
Author Rating
41star1star1star1stargray