Esittelyssä Ostosraha.fi- kulutusluotot

Ostosraha logo
Erinomainen

Luottoa 400-10 000€

Ostosraha lyhyesti

 • Luottoa ilman vakuuksia 400-10 000 euroa 12-72 kuukauden takaisinmaksuajalla
 • Rahat tilillä jopa alle 15 minuutissa hakemuksesta
 • Lainoissa kiinteä korko alkaen 24,9%

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.ostosraha.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Seuraavassa hieman hyödyllistä tietoa ja vertailua Ostosraha.fi- palvelun tarjoamista vakuudettomista kulutusluotoista, jotka on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Mikäli mietit sen palveluiden käyttämistä, tarjoaa seuraava artikkeli sinulle hyvän alkupaketin yrityksestä.

Lainasummat ovat välillä 400- 10 000 euroa, jonka voit saada tilillesi jopa 15 minuutissa 12- 72 kuukauden maksuajalla. Ostosraha on siis hyvä vaihtoehto erityisesti suurempiin kuluihin, kuten esimerkiksi auton yllättäviin menoeriin, festarlippujen ostoon tai kodin remontoimiseen. Saattaapa eteesi tulla myös tilanne, jolloin rahat loppuvat kesken road- tripin tienpäällä ja seuraavaan palkkapäivään on vielä viikko aikaa, joten tarvitset nopeasti rahaa, jotta voit nauttia loppureissusta yhtä paljon kuin kaverisi. Tällöin esimerkiksi nopea 500 euron suuruinen laina tulee enemmän kuin tarpeeseen.

Tietoja yrityksestä toiminnan taustalla

Ostosraha.fi- sivuston taustalla on vuonna 2005 perustettu kasvava ja vakavarainen suomalaisomisteinen OPR- Vakuus Oy rahoitusyhtiö. Ostosraha.fi- palvelun lisäksi se omistaa useita muita suuria kuluttaja- yritysrahoitukseen keskittyviä palveluita, kuten Everyday.fi joustoluotto ja pk- yrityksille suunnattu Yritysluotto.fi lainapalvelu. Yrityksellä on konttorit Helsingissä, Tukholmassa sekä Prahassa.

Merkiksi sen luotettavuudesta ja vakavaraisuudesta sille on myönnetty vuonna 2015 sekä Kauppalehden Menestyjä yritys- sertifikaatti sekä Suomen Vahvimmat- sertifikaatti.

Nämä sertifikaatit edellyttävät ja kertovat, että yritys täyttää tietyt taloudelliset vaatimukset ja on luotettava yhteistyökumppani asiakkailleen. Esimerkiksi Suomen Vahvimmat- sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa- luottoluokitukseen, jota monet yritykset pitävät merkittävänä mittarina. Menestyjä- sertifikaatti taas myönnetään suoraan tilinpäätöstietojen perusteella.

Vakavaraisuuden lisäksi OPR- Vakuus Oy korostaa olevansa myös erittäin vastuullinen toimija ja että sen toiminnan perustana ovat avoimuus, läpinäkyvyys ja asiakaslähtöisyys. Osoituksena asiakaslähtöisyydestään se tarjoaa lainoilleen myös erilaisia joustavia takaisinmaksumahdollisuuksia, kuten:

 • Laskun eräpäivän siirtämistä
 • Erääntyneen laskun jakamista 2- 3 erään maksusopimuksella
 • Laskuttamattomiin laskuihin saatavilla olevia 1-3 maksuvapaata kuukautta.

Maksuvaikeuksien yllättäessä Ostosraha kehoittaakin olemaan samantien yhteydessä sen ymmärtäväiseen asiakaspalveluun, jossa edellämainittuja järjestelyjä on mahdollista sopia ennen kuin tilanteesi pääsee etenemään pahemmaksi.

Kuka voi hakea lainaa Ostosraha.fi- palvelusta?

Lainaa voi hakea, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet 20- 75- vuotias Suomen kansalainen (20- vuotiaat voivat hakea 400 euron suuruista lainaa, 21- 75- vuotiaat voivat hakea 400- 10 000 euron suuruista lainaa ja ensimmäistä lainaansa hakevat voivat hakea 400- 5 000 euron suuruista lainaa)
 • Olet hyvin raha- asiasi hoitava henkilö, jolla on säännölliset tulot. Hakemuksen yhteydessä luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy: stä. Tarvittaessa tehdään myös muita henkilötietotarkistuksia esim. väestörekisteristä

Lainan kulut ja korko

Kaikki kulutusluoton tarjoajat eivät aina välttämättä anna lainoilleen selkeää ja kiinteää korkoa, mutta Ostosraha.fistä saat erittäin selkeän ratkaisun ja tiedät täsmälleen kuinka paljon korkoa maksat kustakin erästä. Lainan korko on kiinteä alkaen 24,9% ja se pysyy samana koko laina- ajan.

Lainan kiinteän koron lisäksi Ostosraha ilmoittaa selkeästi myös lainan todellisen maksimivuosikoron, joka on 49,93%. Lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa siis lainan todellista koron ja mahdollisten muiden maksujen aiheuttamaa vuotuista korkoprosenttia ja se on tehty helpottamaan sinua eri lainojen vertailussa esimerkiksi tilanteita varten, joissa eri palvelut ilmoittavat korkonsa ja kulunsa eri tavalla (esimerkiksi korko ja muut kulut erikseen).

Ostosraha.fi sivulta löydät myös helppokäyttöisen vierityspalkkilaskurin, jolla pääset laskemaan kätevästi suunnittelemasi lainan kulut ja erät vaikkapa suoraan reissun päällä kannettavalla tietokoneellasi samalla, kun nautit aamukahviasi.

Tarpeen mukaan korotusta edelliseen lainaasi

Sinulla on myös mahdollisuus hakea jo olemassa olevaan, vielä maksamattomaan lainaasi korotusta uudella lainalla, mikäli:

 • Siihen astiset lainasi erät on hoidettu moitteettomasti
 • Lainasta on maksettu vähintään 6 lyhennyserää tai 30% lainan kokonaispääomasta

Lainankorotushakemuksen voit tehdä verkkohakemuksella OPR- Online palvelussa omilla tunnuksillasi.

Ostosraha logo

 

Ota luottoa 400-10 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ostosraha
Author Rating
51star1star1star1star1star