Vippi.fi- lainaa nopeasti suoraan omalta tililuotoltasi

Vippi logo
Kiitettävä

Luottoa 100-2000€

Vippi.fi lyhyesti

 • Nopeaa luottoa turvalliselta ja suurelta luottoyhtiöltä
 • Luottoa ilman vakuuksia 100-2000 euroa 1-24 kuukauden maksujalla
 • Lainan kuukausi korko alkaen vain 1,99%

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.vippi.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Vippi.fi- lainapalvelu tarjoaa sinulle lainapäätöksen jopa minuutissa, jonka jälkeet nostat rahasi suoraan omalta tililuotoltasi verkosta. Rahasi voivat siis olla jo tililläsi kun muualla vielä täyttäisit hakemustasi tai odottelisit sinulle varattua tapaamisaikaa odotushuoneessa.

Lainaa saat väliltä 100- 2000 euroa. Mikäli etsit suurempaa kulutusluottoa isompiin menoeriin, löydät parhaat vaihtoehdot täältä. Lainan kuukausikorko on alkaen 1,99 %. Todellisen korkosi näet kuitenkin aina saamasi lainatarjouksesi ehdoista.

Tutustu palveluun ja sen tarjoamiin vaihtoehtoihin tarkemmin tästä esittelystämme.

Vippi-fi: n taustalla toimiva yritys

Vippi.fi on suomalaisen vuonna 2006 perustetun Tact Finance Oyj:n omistama lainapalvelu, joka tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa joustavia lainoja. Tact Finance Oy on osa Tact Group konsernia, joka toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi ainakin Ruotsissa sekä Puolassa. Suomessa konsernin päätoimipiste sijaitsee Turussa, mutta sillä on toimistot myös Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Varsovassa ja Luxemburgissa.

Tact Finance Oyj on niin sanottu Fintech- yritys. Tämä nykyisin paljon rahoitusmaailmassa käytetty muotisana tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että yritys käyttää uudenlaisia tapoja ja tekniikoita siirtää rahaa yritysten ja asiakkaiden välillä. Vippi.fi: n kohdalla tämä tarkoittaa täysin automatisoitua lainaprosessia, joka mahdollistaa rahojen saannin moniin pankkeihin samantien ja myös viikonloppuisin.

Fintech yrityksistä löydät lisää tietoa esimerkiksi Finanssiala Ry:n verkkosivullaan aiheesta vuonna 2017 julkaisemasta mielenkiintoisesta artikkelista.

Vippi.fi- lainaa voit hakea, mikäli:

 • Asut Suomessa vakituisesti
 • Olet vähintään 20- vuotias
 • Olet hoitanut raha- asiasi hyvin eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Lainoja joustavasti tililuotoltasi

Vippi.fi tarjoaa lainoja suuruudeltaan 100- 2000 euroa, eli se sopii erityisesti jokapäiväiseen ja yllättävään rahantarpeeseen. Ensimmäisen lainasi jälkeen voit nostaa lainaa suoraan omalta tililuotoltasi, joka luodaan sinulle ensimmäisen nostosi yhteydessä. Ensimmäisen lainasi haku tapahtuu seuraavasti:

 • Valitse suoraan etusivun liu’ utuspalkista haluamasi summa ensimmäiselle nostollesi
 • Etene hakemukseen, jossa sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksillasi sekä täyttää vaaditut tiedot
 • Tämän jälkeen saat lainatarjouksesi, jonka jälkeen voit päättää haluatko rahasi tilillesi samantien vai vasta myöhemmin
 • Tämän jälkeen sinulle on avattu henkilökohtainen Vippi.fi- luottotilisi, josta voit tehdä nostoja nostorajasi puitteissa aina kun haluat vuorokauden ympäri.

Lainahakemuksellasi on aina myös 14 päivän peruutusoikeus, joten hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Nostojen tekeminen onnistuu kätevästi esimerkiksi puhelimella tekstiviestitse ja saat rahat useimpien pankkien tilille jo samantien. Lähetä siis tekstiviesti pikanostostasi vaikka Prahassa kaupunkilomaa viettäessäsi hotellin aamupalapöydästä ja saat rahasi tilille samantien, jonka jälkeen vietät unohtumattoman päivän kaupungilla shoppaillen. Muista kuitenkin säästää osa summasta iltaelämääkin varten!

Rahan nostaminen omalta tililuotoltasi onnistuu myös verkosta oman sivusi kautta. Tällöin voit myös halutessasi ajoittaa nostosi esim. 48 tunnin päähän, eli tehdä noston jo etukäteen tiettyä hetkeä varten. Täten varmistat, että rahasi ovat käytettävissäsi 100- prosenttisella varmuudella juuri silloin kun haluat.

Mahdolisissa ongelmatilanteissa myös Vippi.fi: n asiakaspalvelu auttaa sinua ammattitaidolla. Asiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 08- 20, lauantaisin klo 10- 18 ja sunnuntaisin klo 12- 18.

Vastuullisuus

Vippi.fi on myös vastuullinen toimija, sillä jokaisen käyttäjän henkilökohtaiselle tilille määritetään maksimiraja, jota enempää tililtä ei voi lainata rahaa. Tämä raja määräytyy jokaisesta hakijasta ensimmäisen lainahakemuksen yhteydessä suoritettavan riskiarvion perusteella. Vippi.fi korostaa, että sen vastuullisen toiminnan tarkoitus ei ole tarjota luottoa, jonka takaisin maksusta asiakas ei kykene suoriutumaan. Tällöin rahanlainaaminen on mukavampaa myös lainaajalle, eikä turhan suuria velkoja pääse syntymään. Mikäli takaisinmaksun kanssa esiintyy esim. tilapäinen yllättävä vaikeus, kehoittaa Vippi.fi olemaan yhteydessä asiakaspalveluun, jonka kanssa voi yhdessä selvittää minkälaisia vaihtoehtoja tilanteeseen löytyisi.

Vippi logo

Hae luottoa 10-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vippi.fi
Author Rating
41star1star1star1stargray