Vivus- kulutusluottoja selkeillä lainaehdoilla, ilman piilokuluja

Vivus logo
Hyvä

Luottoa 10-2010€

Vivus lyhyesti

 • Täysin ilmainen ensilaina uusille asiakkaille jopa 400 euroa
 • Luottoa ilman vakuuksia 10-2010 euroa 3-30 päivän maksujalla
 • Lainojen todellinen vuosikorko 730,57%

Perustiedot

Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
Luotto maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Kotisivut: www.vivus.fi

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Hakemuksen nopeus
 • Luottoehdot

Paljon palvelujaan mediassa mainostava Vivus tarjoaa pikalainoja vaivattomasti ilman vakuuksia ja takaajia, joten ennaltaarvaamattoman rahantarpeen sattuessa saat ratkaisun ilman piilokuluja. Vivus itse lupaa lainoillee toimialan alhaisimmat korot, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon rahoitusta etsiessäsi.

Kaikki sen tarjoamat lainat ovat niin sanottuja kulutusluotto- lainoja, joten sinulle ei makseta kiinteää summaa kerralla, vaan saat itse nostaa rahaa tarpeesi mukaan henkilökohtaiselta tililtäsi. Yksi sen parhaista puolista on ehdottomasti kuluton ensilaina uusille asiakkaille 400 euroon asti. Ota siis selvää enemmän yrityksestä artikkelistamme aiheesta.

Vivus on osa 4finance konsernia, jolla on toimintaa myös Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Britanniassa. Kyseessä on siis erittäin kansainvälinen yritys. Vivus on aloittanut toimintansa jo vuonna 2009, tuolloin nimellä SMScredit.fi, joten se kuuluu Suomessa alan ensimmäisiin toimijoihin, jotka tarjoavat lainoja myös tekstiviestitse ja mobiilissa. Vivuksen palveluihin kuuluu tänä päivänä edulliset pienlainat ilman vakuuksia. Se on siis tarkoitettu, ja se soveltuu etupäässä äkillisiin ja pienempiin arkipäivän menoihin suurien investointien sijaan.

Tilanteet, joihin Vivus- lainat soveltuvat täydellisesti, voivat olla esimerkiksi jokapäiväisten kulujen kattaminen silloin kuin palkkapäivään on vielä muutaman päivä ja tiedät, että maksat lainan samantien takaisin kun saat palkkasi. Tällöin haet lainan sujuvasti puhelimellasi ja voit elää rauhallisin mielin palkkapäivään saakka. Muista kuitenkin aina miettiä tarkasti, tarvitsetko todella pikalainaa juuri sillä hetkellä, sillä myös Vivuksen tavoitteena on luoda molempia osapuolia miellyttävä palvelu.

Mikäli etsit ratkaisuja suurempiin investointeihin, kuten remonttiin tai autolainaan, kannattaa harkita esimerkiksi suurempia Bank Norwegian- kulutusluottoja.

Perustiedot Vivuksen lainoista:

 • lainasummat 10- 2010 euroa
 • takaisinmaksuaika 3- 30 päivää
 • nopea rekisteröityminen ja lainan hakeminen verkossa, mobiilissa tai puhelimitse
 • nopeat käsittelyajat ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu

Vivuksen palveluissa on myös hieman eroja riippuen siitä, oletko uusi vai vanha asiakas, joten kannattaa tarkistaa ehdot huolella, ennen lainanhakemista, varsinkin jos haet ensimmäistä lainaasi kuluttoman ensilainan jälkeen.

Ensimmäinen laina ilman kuluja

Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan uusille asiakkailleen täysin ilman korkoa, käsittely- tai nostokuluja tai mitään muitakaan kuluja, joten voit aloittaa asiakkuutesi sen kanssa erittäin helposti ja halvalla. Tämä ei ole mikään yleinen käytäntö alalla, joten sen suhteen kyseessä on harvinainen ominaisuus ensilainalle. Ensimmäisen lainahakemuksesi yhteydessä sinulle tehdään myös luottotarkistus sekä luodaan oma henkilökohtainen tilisi palveluun, jolla voit tulevaisuudessa hakea mahdollisia uusia kulutusluottoja.

Ensilainan perustiedot:

 • maksat takaisin vain sen, mitä olet lainannut
 • voi olla suuruudeltaan 10- 400 euroa
 • sinun tulee uutena asiakkaana rekisteröityä palveluun ennen lainan hakemista
 • saat lainapäätöksen heti
 • hakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, vakituisen osoitteen Suomessa omaava luottohäiriötön henkilö
 • ennen lainan hakemista hakijan tulee tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillaan

Lainat nykyisille asiakkaille

Vivuksen palvelut nykyisille asiakkailleen eroavat hieman uusien asiakkaiden palveluista, esimeriksi lainoja voidaan myöntää suurempia summia ja hakeminen onnistuu myös mobiilissa omilla tunnuksillasi. Uusien lainojen hakeminen onnistuu myös verkkopalvelussa omilla tunnuksilla tai puhelimitse asiakaspalvelusta. Myös kulut nousevat lainoissa, koska nykyisten asiakkaiden lainat eivät ole korottomia, joten kannattaa lukea huolella lainatarjous läpi ennen sen hyväksymistä, jotta osaat laskea omaa takaisinmaksuaikatauluasi.

Vivus asiakaspalvelu palvelee seuraavasti: arkistin 7- 23. lauantaisin 10- 18, sunnuntaisin 10- 14. Laina- palvelu on muutoin avoinna joka päivä klo 7- 23. Vivus.fi sivulta löydät myös nopean asiakaspalvelu chatin, jossa pääset keskustelemaan samantien henkilökohtaisesti asiantuntevan lainaneuvojan kanssa.

Perustiedot nykyisten asiakkaiden lainoista:

 • lainasummat voivat olla 10- 2010 euroa
 • laina- aika voi olla 3- 30 päivää
 • vuosikorko 231,17% (tarkistettu 4.7. 2017)
 • todellinen vuosikorko 730, 57% (tarkistettu 4.7 2017)
Vivus logo

Hae luottoa 10-2010€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vivus
Author Rating
41star1star1star1stargray